Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

A Földhivatal Online rendszerben 2020. szeptember 4-én pénteken 17:00 és 23:00 között karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a Földhivatal Online szolgáltatást a még nem regisztrált felhasználók nem vehetik igénybe. A karbantartás ideje alatt az új felhasználók regisztrációja, valamint a személyes adatok megadása, módosítása szünetel.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

MORZSÁK

TARTALOM:Mire használható az internetes okmányiroda?

Létrehozva: 2006. április 2.
Módosítás: 2006. április 2.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Az internetes okmányiroda egyrészt elősegíti az okmányirodák ügyfél-tájékoztatási kötelezettségének minél szélesebb körű teljesítését, másrészt lehetővé teszi, hogy az ügyfél elektronikus úton előkészíthesse egyes okmányirodai ügyeinek intézését, vagyis ügyet indíthasson az interneten keresztül. Segíti az ügyfelet az ügy intézéséhez szükséges nyomtatvány kitöltésében, a mellékelendő okiratok összegyűjtésében, az eljárási illeték összegéről való tájékoztatásban, az okmányirodai megjelenéshez szükséges időpont-egyeztetésben.

Az internetes okmányiroda létrehozásával mind az ügyfél, mind a hatóság számára csökkenhet a hatósági eljárások adminisztratív terhe.

 

Ugrás vissza Ugrás vissza...