Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

A Földhivatal Online rendszerben 2020. szeptember 4-én pénteken 17:00 és 23:00 között karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a Földhivatal Online szolgáltatást a még nem regisztrált felhasználók nem vehetik igénybe. A karbantartás ideje alatt az új felhasználók regisztrációja, valamint a személyes adatok megadása, módosítása szünetel.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

MORZSÁK

TARTALOM:Van-e lehetősége a lefoglalt okmányirodai időpontot módosítani?

Létrehozva: 2006. április 2.
Módosítás: 2011. február 28.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Igen, lehetősége van egy már elindított ügyhöz Ön által lefoglalt időpontot módosítani. A módosításra addig van lehetőség, amíg az internetes okmányirodából az Ön által indított megadott adatokat, annak intézésére jogosult ügyintéző nem vette át (ez általában a lefoglalt időpontot megelőző nap).

A módosítás végrehajtása a következőképpen történik:

1. Jelentkezzen be az Ügyfélkapun, majd
2. válassza ki az "Ügykezelés" menüpontot ( Ügyintézés lapcsalád > Internetes okmányiroda> Ügykezelés).
3. Válassza ki az "Ügykezelés" menüt.

A rendszer listázni fogja az Ön által kezdeményezett összes ügyet, amelyet az ügybankjában kezel. Válassza ki azt az ügyet, amely esetében az időpontot módosítani akarja, majd a lista alján válassza ki az "Ügy megtekintése" gombot. Megjelenik az ügy adatait tartalmazó adatlap. Az adatlap alján válassza ki a "Lefoglalt időpont törlése" gombot.

A rendszer értesíti Önt az időpont törlésének tényéről. Ezt követően az új időpont lefoglalása hasonlóképpen történik, mint amikor első alkalommal foglalt időpontot egy internetes okmányiroda segítségével elérhető okmányirodánál

Ugrás vissza Ugrás vissza...