Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

A Földhivatal Online rendszerben 2020. szeptember 4-én pénteken 17:00 és 23:00 között karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a Földhivatal Online szolgáltatást a még nem regisztrált felhasználók nem vehetik igénybe. A karbantartás ideje alatt az új felhasználók regisztrációja, valamint a személyes adatok megadása, módosítása szünetel.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

MORZSÁK

TARTALOM:Törölhetjük-e az általunk megadott okmányirodai időpontot?

Létrehozva: 2006. április 2.
Módosítás: 2006. április 2.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Amennyiben Önnek nem felel meg a korábban lefoglalt időpont az Ön által elindított ügyben, kérheti az időpont törlését. Az időpont törlése legkésőbb a lefoglalt időpont előtti munkanap 14.00 óráig lehetséges. Válassza ki az "Ügykezelés" menüt.
Jelentkezzen be az Ügyfélkapun, majd válassza ki az "Ügykezelés" menüpontot ( Ügyintézés lapcsalád > Internetes okmányiroda> Ügykezelés).
A rendszer listázni fogja az Ön által kezdeményezett összes ügyet, amelyet az ügybankjában tárol. Válassza ki azt az ügyet, amely esetében az időpontot törölni akarja, majd a lista aljánál válassza ki az "Ügy megtekintése" gombot. Megjelenik az ügy adatait tartalmazó adatlap. Az adatlap aljánál válassza ki a "Lefoglalt időpont törlése" gombot.  
A rendszer ezután megjelöli az Ön által törölni kívánt időpontot, és kéri a lefoglalt időpont törlésének jóváhagyását  
Ugrás vissza Ugrás vissza...