Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!


A Központi Azonosítási Ügynök (KAÜ), és minden KAÜ-t használó szolgáltatás karbantartás miatt 2020.06.03-án 00:00 órától 02:00 óráig nem lesz elérhető.


Kérjük a fentiek figyelembevételét az elektronikus ügyintézés során!
Szíves megértését köszönjük.


NISZ Zrt.

 

Előre tervezett karbantartás – Oktatási Hivatal

Kezdete: 2020. 04. 14. 00:00. Vége: 2020. 07. 15. 23:59

Informatikai fejlesztés miatt a Felsőoktatási Információs Rendszer szolgáltatásai (az „Adatkeresés” és a „Támogatási idő lekérdezése”) átmenetileg nem lesznek elérhetők. Az „Adatkeresés” felület 2020. június végén, a „Támogatási idő lekérdezése” felület tervezetten 2020. júliusban lesz újra aktív. . Bővebb információ itt olvasható.

Tisztelt Felhasználó!

A Földhivatal Online rendszerben 2020. június 5-én pénteken 17:00 és 23:00 között karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a Földhivatal Online szolgáltatást a még nem regisztrált felhasználók nem vehetik igénybe. A karbantartás ideje alatt az új felhasználók regisztrációja, valamint a személyes adatok megadása, módosítása szünetel.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

 

MORZSÁK

TARTALOM:Törölhetjük-e az általunk megadott okmányirodai időpontot?

Létrehozva: 2006. április 2.
Módosítás: 2006. április 2.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Amennyiben Önnek nem felel meg a korábban lefoglalt időpont az Ön által elindított ügyben, kérheti az időpont törlését. Az időpont törlése legkésőbb a lefoglalt időpont előtti munkanap 14.00 óráig lehetséges. Válassza ki az "Ügykezelés" menüt.
Jelentkezzen be az Ügyfélkapun, majd válassza ki az "Ügykezelés" menüpontot ( Ügyintézés lapcsalád > Internetes okmányiroda> Ügykezelés).
A rendszer listázni fogja az Ön által kezdeményezett összes ügyet, amelyet az ügybankjában tárol. Válassza ki azt az ügyet, amely esetében az időpontot törölni akarja, majd a lista aljánál válassza ki az "Ügy megtekintése" gombot. Megjelenik az ügy adatait tartalmazó adatlap. Az adatlap aljánál válassza ki a "Lefoglalt időpont törlése" gombot.  
A rendszer ezután megjelöli az Ön által törölni kívánt időpontot, és kéri a lefoglalt időpont törlésének jóváhagyását  
Ugrás vissza Ugrás vissza...