Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

A Földhivatal Online rendszerben 2020. szeptember 4-én pénteken 17:00 és 23:00 között karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a Földhivatal Online szolgáltatást a még nem regisztrált felhasználók nem vehetik igénybe. A karbantartás ideje alatt az új felhasználók regisztrációja, valamint a személyes adatok megadása, módosítása szünetel.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

MORZSÁK

TARTALOM:Időpontfoglalás

Létrehozva: 2006. április 2.
Módosítás: 2006. április 2.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

 

Az internetes okmányiroda időpontfoglalási funkcióját egy konkrét ügyhöz kapcsolódóan használhatja akkor is, ha Ön nem rendelkezik személyes ügyfélkapuval. Ezt a funkciót megtalálja a Kormányzati Portálon az internetes okmányirodában.

Időpontfoglalását háromféleképpen intézheti:

  • Válasszon okmányirodát! – ebben az esetben először kiválaszthatja, hogy ügyét melyik okmányirodában szeretné intézni. Ezután kiválaszthatja ügyét.

  • Válasszon okmányirodát és adja meg ügyét egyszerre! – ezt a lehetőséget akkor válassza, ha tudja, hogy milyen ügyet melyik okmányirodában szeretné elintézni.

Ha lefoglalta időpontját, az internetes okmányiroda e-mailben értesíti Önt a  kívánt időpont elfogadásáról, feltűntetve az Ön sorszámát.

Amennyiben Ön rendelkezik személyes ügyfélkapuval, és csak az internetes okmányiroda időpontfoglalás funkcióját kívánja igénybe venni,  akkor ezt ugyanúgy megteheti.

Ugrás vissza Ugrás vissza...