Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

A Földhivatal Online rendszerben 2020. szeptember 4-én pénteken 17:00 és 23:00 között karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a Földhivatal Online szolgáltatást a még nem regisztrált felhasználók nem vehetik igénybe. A karbantartás ideje alatt az új felhasználók regisztrációja, valamint a személyes adatok megadása, módosítása szünetel.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

MORZSÁK

TARTALOM:Hogyan történik az ügyünkben eljáró illetékes közigazgatási szerv kiválasztása?

Létrehozva: 2006. április 2.
Módosítás: 2006. április 2.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Személyes ügyfélkapuján történő bejelentkezése után Ön az ügyfélkapus felületén az okmányirodai ügyintézés főcím alatt kiválaszthatja, hogy mely üggyel kapcsolatban kívánja az internetes okmányiroda szolgáltatását igénybe venni. Ezután a rendszer adatokat kér azért, hogy ezek alapján megállapíthassa, hogy a hatósági ügyet hol, melyik szervnél intézheti, melyik szerv az illetékes.

Amennyiben ügyének elintézése országos illetékességgel rendelkező szerv hatáskörébe tartozik, úgy az internetes okmányiroda segítségével tetszőlegesen választhatja ki az Ön számára megfelelő okmányirodát, pl. a lakóhelyéhez, tartózkodási helyéhez vagy munkahelyéhez legközelebb esőt.

 

Ugrás vissza Ugrás vissza...