Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

A Földhivatal Online rendszerben 2020. szeptember 4-én pénteken 17:00 és 23:00 között karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a Földhivatal Online szolgáltatást a még nem regisztrált felhasználók nem vehetik igénybe. A karbantartás ideje alatt az új felhasználók regisztrációja, valamint a személyes adatok megadása, módosítása szünetel.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

MORZSÁK

TARTALOM:Milyen előnyei vannak az internetes okmányiroda használatának?

Létrehozva: 2006. április 2.
Módosítás: 2006. április 2.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

  • Az ügyfél otthonról, interneten keresztül konkrét ügyei intézéséhez részletes tájékoztatást kaphat, megtudhatja, milyen okiratok szükségesek ügye(i) elintézéséhez, és ügyeit hol (mely szervnél) intézheti.

  • A tájékoztatás alapján már otthon összegyűjtheti az ügy intézéséhez szükséges iratokat, és lehetősége van arra, hogy hatósági ügyében a kérelmének előterjesztésekor - az előírt formában - elektronikus úton megadott adatokat fel tudja használni.

  • Ügyei intézése céljából időpont foglalható az internetes okmányiroda segítségével elérhető okmányirodában, ahol a megadott időpontban az előzetes egyeztetésnek megfelelően intézhetők az ügyek.

  • A tényleges ügyintézési idő csökken, mert az internetes okmányiroda segítségével elérhető közigazgatási szervnél előzetesen már megtörténik a hatósági ügy előkészítése.

 

Ugrás vissza Ugrás vissza...