Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Előre tervezett karbantartás – Oktatási Hivatal

Kezdete: 2020. 04. 14. 00:00. Vége: 2020. 07. 15. 23:59

Informatikai fejlesztés miatt a Felsőoktatási Információs Rendszer szolgáltatásai (az „Adatkeresés” és a „Támogatási idő lekérdezése”) átmenetileg nem lesznek elérhetők. Az „Adatkeresés” felület 2020. június végén, a „Támogatási idő lekérdezése” felület tervezetten 2020. júliusban lesz újra aktív. . Bővebb információ itt olvasható.

MORZSÁK

TARTALOM:Mennyi ideig érvényes a személyes ügyfélkapum?

Létrehozva: 2006. április 5.
Módosítás: 2013. október 3.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Regisztrációja után az Ügyfélkapu és az Ügyfélkapu használatához kötött szolgáltatások mindaddig érvényesek, ameddig regisztrációját Ön meg nem szünteti. Ügyintézésének biztonsága érdekében azonban a Központi Rendszer két évben maximálja az Ügyfélkapuhoz tartozó jelszó érvényességi idejét.


Ha Ön jelszavát megváltoztatja, akkor annak érvényességi ideje a változtatástól számított 2 év lesz, ha üresen hagyja a dátum mezőt, de a jelszó megválasztásakor ennél rövidebb lejáratot is beállíthat.

Az Ön folyamatos és zavartalan ügyintézésének biztosítása érdekében a jelszó érvényességi idejének lejáratát megelőzően 3 alkalommal - a lejárat előtt 1 hónappal, 1 héttel, valamint a lejárat napját megelőző napon - figyelemfelhívó levelet küldünk Önnek az Ügyfélkapu nyilvántartásban kezelt e-mail címre.
Ezzel a szolgáltatásunkkal segíteni kívánunk abban, hogy új jelszavát a megadott határidőn belül rögzíthesse.

Ugrás vissza Ugrás vissza...