Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Előre tervezett karbantartás – Oktatási Hivatal

Kezdete: 2020. 04. 14. 00:00. Vége: 2020. 07. 15. 23:59

Informatikai fejlesztés miatt a Felsőoktatási Információs Rendszer szolgáltatásai (az „Adatkeresés” és a „Támogatási idő lekérdezése”) átmenetileg nem lesznek elérhetők. Az „Adatkeresés” felület 2020. június végén, a „Támogatási idő lekérdezése” felület tervezetten 2020. júliusban lesz újra aktív. . Bővebb információ itt olvasható.

MORZSÁK

TARTALOM:Mi az e-felvételi?

Létrehozva: 2006. április 18.
Módosítás: 2016. január 7.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

PiktogramKapcsolódó anyagok

?

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Az e-felvételi internetes felsőoktatási jelentkezés, amelyet a www.felvi.hu oldalon keresztül bárki elérhet, aki úgy dönt, hogy elektronikusan szeretné benyújtani jelentkezését.

Az elektronikus formában benyújtott jelentkezés - amennyiben a jelentkező a felhasználási feltételeknek megfelelően járt el - teljes mértékben egyenértékű a "hagyományos" (papír alapú) jelentkezéssel. Az e-felvételizőket a jogszabályok, illetve a felsőoktatási intézmények felvételi szabályzatai alapján ugyanazok a jogok illetik és ugyanazok a kötelezettségek terhelik a felvételi eljárásban, mint a hagyományos módon jelentkezőket.

Az e-felvételi szolgáltatás két nagyobb elemből áll: az elektronikus jelentkezésből és az azt követő ügyintézésből. 

Az e-felvételi folyamatának megkezdése előtt olvassa el a Felsőoktatási felvételi tájékoztató elektronikus jelentkezésről szóló részét, amely megtalálható a www.felvi.hu oldalon.

Ugrás vissza Ugrás vissza...