Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Partnereink!

Az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér „EESZT csatlakozásra használható informatikai rendszer engedélyezése iránti kérelem” tárgyban indítható kérelme kapcsán az e-aláírás szolgáltatásban fellépő hiba miatt a hatósági döntések kiadása vonatkozásában az elektronikus ügyintézés szünetel. 

A hiba elhárítása alatt ügyfeleinknek lehetősége van a kérelem elektronikus úton történő benyújtására.

Kérdés esetén az EESZT Kontakt Center tud felvilágosítást nyújtani.

A hiba észlelésének időpontja: 2021.01.12.

MORZSÁK

TARTALOM:Ki regisztrálhat az Ügyfélkapun?

Létrehozva: 2006. április 5.
Módosítás: 2016. január 5.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Ügyfélkapus regisztrációt bármely természetes személy kezdeményezhet a regisztrációs szervnél (bármelyik okmányirodában, kormányablakban, adóhatóság ügyfélszolgálatán vagy külképviseleten) vagy elektronikusan, 2016. január 1-jét követően kiállított érvényes személyazonosító igazolvány birtokában a ugyfelkapu.gov.hu/regisztracio/regEszemelyi felületen.

A regisztráció során az ügyfélnek igazolnia kell személyazonosságát, aláírásával hozzá kell járulnia adatainak kezeléséhez. Ezt követően a Központi Hivatal a megadott adatokat a személyiadat- és lakcímnyilvántartásban (vagy az alá nem tartozó külföldiek esetében az idegenrendészeti nyilvántartásban) ellenőrzi.

Amennyiben a felhasználó az adatai kezeléséhez történő hozzájárulását visszavonta, ügyfélkapus azonosítóját megszüntetjük, adatait töröljük.

Az   további információkat találhat eTananyagainkban.

Ugrás vissza Ugrás vissza...