Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!


A Központi Azonosítási Ügynök (KAÜ), és minden KAÜ-t használó szolgáltatás karbantartás miatt 2020.06.03-án 00:00 órától 02:00 óráig nem lesz elérhető.


Kérjük a fentiek figyelembevételét az elektronikus ügyintézés során!
Szíves megértését köszönjük.


NISZ Zrt.

 

Előre tervezett karbantartás – Oktatási Hivatal

Kezdete: 2020. 04. 14. 00:00. Vége: 2020. 07. 15. 23:59

Informatikai fejlesztés miatt a Felsőoktatási Információs Rendszer szolgáltatásai (az „Adatkeresés” és a „Támogatási idő lekérdezése”) átmenetileg nem lesznek elérhetők. Az „Adatkeresés” felület 2020. június végén, a „Támogatási idő lekérdezése” felület tervezetten 2020. júliusban lesz újra aktív. . Bővebb információ itt olvasható.

Tisztelt Felhasználó!

A Földhivatal Online rendszerben 2020. június 5-én pénteken 17:00 és 23:00 között karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a Földhivatal Online szolgáltatást a még nem regisztrált felhasználók nem vehetik igénybe. A karbantartás ideje alatt az új felhasználók regisztrációja, valamint a személyes adatok megadása, módosítása szünetel.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

 

MORZSÁK

TARTALOM:Letölthető fájlok

Létrehozva: 2004. szeptember 7.
Módosítás: 2006. június 27.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

A Kormányzati Portálon igyekszünk a tartalmat úgy megjeleníteni, hogy azok megnyitásához a böngészőn kívül ne kelljen egyéb programokat használni. Ettől függetlenül a portálon léteznek olyan fájlok, amelyeket a böngészők nem nyitnak meg, ám megtekintésükhöz léteznek ingyenes szoftverek.
 
 
Fájl-típusok:
  • PDF (Portable Data Format) - Az Adobe cég által kifejlesztett adatformátum, amelyet az ingyenesen letölthető Adobe Reader programmal használhat. Ez a program a legtöbb számítógépen telepítve van, amennyiben Önnek nincs, vagy a gépe nem nyitja ki a dokumentumot, a programot innen letöltheti.
    A PDF dokumentumok hitelességének ellenőrzéséről itt olvashat.
     
  • Szövegfájlok (.rtf, .doc) - A szövegfájlokat egyes böngészők is megnyitják, azonban a szövegszerkesztők biztosan. Ezeket a fájlokat le is töltheti saját gépére (ajánlott). A Kormányzati Portál a szövegfájlok közül az .rtf formátumot részesíti előnyben, mivel az biztonságosabb.
     
  • Képfájlok (.jpeg, .gif) - A letölthető képfájlokat a böngészők megjelenítik, ha azonban a számítógépén van képmegjelenítő szoftver, az veheti át a feladatot. A Kormányzati Portálon egyes képek (nem kereskedelmi célra) letölthetőek. Amennyiben erre igényt tart, kérjük olvassa el a Jogok és feltételek oldalt !
Ugrás vissza Ugrás vissza...