Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Előre tervezett karbantartás – Oktatási Hivatal

Kezdete: 2020. 04. 14. 00:00. Vége: 2020. 07. 15. 23:59

Informatikai fejlesztés miatt a Felsőoktatási Információs Rendszer szolgáltatásai (az „Adatkeresés” és a „Támogatási idő lekérdezése”) átmenetileg nem lesznek elérhetők. Az „Adatkeresés” felület 2020. június végén, a „Támogatási idő lekérdezése” felület tervezetten 2020. júliusban lesz újra aktív. . Bővebb információ itt olvasható.

MORZSÁK

TARTALOM:Jogi nyilatkozat

Létrehozva: 2006. április 19.
Módosítás: 2016. szeptember 9.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Tartalom
A Szolgáltató mindent elkövet annak érdekében, hogy a megjelenített tartalom pontos, naprakész információt tartalmazzon, fenntartva a jogot, hogy a tartalmat bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét időlegesen korlátozza. Nem garantálja, hogy az oldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.
Jog
A felhasználó tudomásul veszi, hogy bármely az oldalakon található tartalom szerzői, védjegy és egyéb szellemi tulajdonhoz kapcsolódó jogok védelme alatt állhat. Ezen anyagok, dokumentumok bármilyen nem engedélyezett felhasználása, szerzői, védjegy és egyéb szellemi tulajdonhoz fűződő jogok megsértése, és egyéb jogellenes cselekmények alapján, a Magyar Köztársaságnak a fennálló nemzetközi kötelezettségeivel és az Európai Közösség jogszabályaival összhangban kártérítést és további jogkövetkezményeket vonhat maga után.
Felelősség
Az Ügyfélkapu használatához szükséges felhasználói név, jelszó illetéktelen személy tudomására jutásáról vagy elvesztéséről, így mások számára hozzáférhetővé tételéből fakadó károkért a Szolgáltató minden felelősséget kizár.
A Szolgáltató nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez az általa szolgáltatott oldalak kapcsolódnak, vagy amelyekre azok hivatkoznak, és nem feltétlenül támogatja az ezekben kifejtett nézeteket.
Irányadó jogszabályok
A fentiekben nem szabályozott kérdésekben az alábbi jogszabályok az irányadók:

 

 

Ugrás vissza Ugrás vissza...