Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!


A Központi Azonosítási Ügynök (KAÜ), és minden KAÜ-t használó szolgáltatás karbantartás miatt 2020.06.03-án 00:00 órától 02:00 óráig nem lesz elérhető.


Kérjük a fentiek figyelembevételét az elektronikus ügyintézés során!
Szíves megértését köszönjük.


NISZ Zrt.

 

Előre tervezett karbantartás – Oktatási Hivatal

Kezdete: 2020. 04. 14. 00:00. Vége: 2020. 07. 15. 23:59

Informatikai fejlesztés miatt a Felsőoktatási Információs Rendszer szolgáltatásai (az „Adatkeresés” és a „Támogatási idő lekérdezése”) átmenetileg nem lesznek elérhetők. Az „Adatkeresés” felület 2020. június végén, a „Támogatási idő lekérdezése” felület tervezetten 2020. júliusban lesz újra aktív. . Bővebb információ itt olvasható.

Tisztelt Felhasználó!

A Földhivatal Online rendszerben 2020. június 5-én pénteken 17:00 és 23:00 között karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a Földhivatal Online szolgáltatást a még nem regisztrált felhasználók nem vehetik igénybe. A karbantartás ideje alatt az új felhasználók regisztrációja, valamint a személyes adatok megadása, módosítása szünetel.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

 

MORZSÁK

TARTALOM:Kapcsolat

Létrehozva: 2010. január 2.
Módosítás: 2010. január 2.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

A Mo.hu több „gyűjtőoldalához” (Keresés, Segítség) hasonlóan a Kapcsolat lapcsalád-elem is a már korábban meglevő, a kapcsolatteremtést segítő oldalakat, linkeket (Magyarország.hu, Kormányzati kapcsolatok, Önkormányzati kapcsolatok, 1818-Kormányzati Ügyfélvonal) szervezte áttekinthető, logikus egységbe.
A Kapcsolat oldalról elindulva többféleképpen is kapcsolatba léphet munkatársainkkal.
  • Ha kérése van, töltse ki és küldje el az online űrlapot.
  • A bal oldalon található menüben Kormányzati menüpontot választva olyan oldalra jut, ahol egyetlen helyen érhető el a legfontosabb kormányzati intézmények címe, telefonszáma, e-mail címe.
  • Az Önkormányzati kereső használatával – szintén a bal oldali menüből érhető el - a keresett település neve, vagy irányítószáma alapján kaphat információkat az adott önkormányzatról.
Ugrás vissza Ugrás vissza...