Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!


A Központi Azonosítási Ügynök (KAÜ), és minden KAÜ-t használó szolgáltatás karbantartás miatt 2020.06.03-án 00:00 órától 02:00 óráig nem lesz elérhető.


Kérjük a fentiek figyelembevételét az elektronikus ügyintézés során!
Szíves megértését köszönjük.


NISZ Zrt.

 

Előre tervezett karbantartás – Oktatási Hivatal

Kezdete: 2020. 04. 14. 00:00. Vége: 2020. 07. 15. 23:59

Informatikai fejlesztés miatt a Felsőoktatási Információs Rendszer szolgáltatásai (az „Adatkeresés” és a „Támogatási idő lekérdezése”) átmenetileg nem lesznek elérhetők. Az „Adatkeresés” felület 2020. június végén, a „Támogatási idő lekérdezése” felület tervezetten 2020. júliusban lesz újra aktív. . Bővebb információ itt olvasható.

Tisztelt Felhasználó!

A Földhivatal Online rendszerben 2020. június 5-én pénteken 17:00 és 23:00 között karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a Földhivatal Online szolgáltatást a még nem regisztrált felhasználók nem vehetik igénybe. A karbantartás ideje alatt az új felhasználók regisztrációja, valamint a személyes adatok megadása, módosítása szünetel.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

 

MORZSÁK

TARTALOM:Hírlevél

Létrehozva: 2005. szeptember 8.
Módosítás: 2007. január 12.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

A hírlevél a Kormányzati Portálon megjelenő új, vagy frissült információkról értesíti a feliratkozott az olvasókat. A feliratkozáshoz -  hírlevél megrendeléséhez -  meg kell adnia egy érvényes e-mail címet, amire a hírlevelet kapni szeretné.

1. Feliratkozás

A Kormányzati Portál hírlevelére a portál valamenniy oldalán a jobb oldali hasáb alján található "Hírlevél feliratkozás" dobozban lehet. Írja be e-mail címét a megfelelő mezőbe, majd kattintson a "Feliratkozom" gombra. Erre az e-mail címre hamarosan elküldjük a hírlevél beállításokhoz szükséges jelszavát..
Jelszavát bármikor megváltoztathatja - javasoljuk, hogy ezt már az első belépés után tegye meg.

2. Összeállítás
Az e-mailben kapott jelszóval és e-mail címével belépve összeállíthatja saját hírlevelét!  Az erre szolgáló  oldalra közvetlenül az e-mailből kapott linkre kattintva, vagy a portálon a Magyarország.hu > Hírlevél útvonalon, e-mail címe és jelszava beírása után juthat el. (Amennyiben a megrendelés után kapott levélben szereplő linkre kattint, nem kell beírnia jelszavát és e-mail címét az összeállításhoz!)

Hírlevelét az Önt érdeklő témákból állíthatja össze, nem feltétlen kell mindent megrendelnie!  Amennyiben a későbbiekben hírlevél-megrendelésének tartalmán változtatni szeretne, ezt szintén az összeállítás oldalon teheti meg.

A portál kétféle hírlevelet küld ki: napi hírlevelet(automatikus, beállítástól függő) és rendkívüli hírlevelet (esetleges). Napi hírleveleit kérheti naponta, hetente egyszer hét elején vagy hét végén, illetve havonta egyszer. A hírlevelet kérheti szöveges (txt) vagy html-formátumban. A txt-formátum csak szövegeket tartalmaz, ezért egyszerűbb, a HTML-formátumban viszont képek is találhatók, ezért nagyobb méretű is lehet (10-40kB)
.
3. Beállítások módosítása
A "Hírlevél beállítások" oldalon módosíthatja egyes adatait (jelszó, e-mail cím). Ehhez szüksége van az ellenőrző e-mailben küldött jelszóra, ezért kérjük, hogy azt őrizze meg.

4. Elfelejtett jelszó
Ha mégis elfelejtené jelszavát, újat kérhet. Ehhez az elfelejtett jelszó oldalon meg kell adnia e-mail címét!

5. Hírlevél lemondása
Amennyiben nem kívánja többé kapni a hírlevelet, bármelyik kapott hírlevél (e-mail) alján található linkre kattintva, vagy a hírlevél leiratkozás oldalán - jelszó szükséges -  teheti meg. vissza is küldheti a hírlevelet a tárgy mezőben "unsubscribe" felirattal. Amennyiben lemondta a hírlevelet, kap egy értesítő e-mailt ennek megtörténtéről.

6. Hírlevél-archívum
A portál által kiküldött hírleveleket a portálon egy archívumban is megtalálhatja.

Ugrás vissza Ugrás vissza...