Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!


A Központi Azonosítási Ügynök (KAÜ), és minden KAÜ-t használó szolgáltatás karbantartás miatt 2020.06.03-án 00:00 órától 02:00 óráig nem lesz elérhető.


Kérjük a fentiek figyelembevételét az elektronikus ügyintézés során!
Szíves megértését köszönjük.


NISZ Zrt.

 

Előre tervezett karbantartás – Oktatási Hivatal

Kezdete: 2020. 04. 14. 00:00. Vége: 2020. 07. 15. 23:59

Informatikai fejlesztés miatt a Felsőoktatási Információs Rendszer szolgáltatásai (az „Adatkeresés” és a „Támogatási idő lekérdezése”) átmenetileg nem lesznek elérhetők. Az „Adatkeresés” felület 2020. június végén, a „Támogatási idő lekérdezése” felület tervezetten 2020. júliusban lesz újra aktív. . Bővebb információ itt olvasható.

Tisztelt Felhasználó!

A Földhivatal Online rendszerben 2020. június 5-én pénteken 17:00 és 23:00 között karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a Földhivatal Online szolgáltatást a még nem regisztrált felhasználók nem vehetik igénybe. A karbantartás ideje alatt az új felhasználók regisztrációja, valamint a személyes adatok megadása, módosítása szünetel.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

 

MORZSÁK

TARTALOM:Hogyan igényelhetek tulajdoni lapot elektronikusan?

Létrehozva: 2013. december 12.
Módosítás: 2013. december 12.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

A Földhivatal Online szolgáltatásának igénybevételéhez a Földhivatal oldalán tud bejelentkezni ügyfélkapus felhasználói nevének és jelszavának megadásával. A szolgáltatás a Kormányzati Portál oldaláról is elérhető (www.mo.hu – „Keresés” – „ingatlankereső”).

A szolgáltatásról a Földhivatal oldalán olvashat tájékoztatót.

Első lépésként a viszontazonosításhoz meg kell adnia személyes adatait a „Személyes adatok módosítása” gombra kattintva (a piros színnel jelölt mezők kitöltése kötelező). Ezt követően kattintson a „Módosítások jóváhagyása” gombra. A viszontazonosítás sikerességéről, ill. annak sikertelenségéről a rendszer egy tájékoztató üzenetet jelenít meg a felületen.

A tulajdoni lap igénylését a „Szolgáltatások indítása” gombra kattintva kezdeményezheti.

Ehhez első lépésként meg kell adnia az ingatlan helyrajzi számát vagy címét, majd kiválasztania a kért szolgáltatást (pl. „E-hiteles tulajdoni lap másolat”).

A rendszer használatáról, a fizetés módjáról, ill. az igényelt tulajdoni lap megtekintéséről a bejelentkezést követően megjelenő oldalról elérhető Felhasználói kézikönyvben talál részletes leírást.

A tulajdoni lap igénylésével kapcsolatban a Földhivatal ügyfélszolgálatának munkatársai tudnak Önnek további tájékoztatást adni.

Elérhetőségeik:

E-mail cím: info@takarnet.hu

Telefon: 06 (1) 460-1310 / 7/1-es menüpont 

Ugrás vissza...