Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!


A Központi Azonosítási Ügynök (KAÜ), és minden KAÜ-t használó szolgáltatás karbantartás miatt 2020.06.03-án 00:00 órától 02:00 óráig nem lesz elérhető.


Kérjük a fentiek figyelembevételét az elektronikus ügyintézés során!
Szíves megértését köszönjük.


NISZ Zrt.

 

Előre tervezett karbantartás – Oktatási Hivatal

Kezdete: 2020. 04. 14. 00:00. Vége: 2020. 07. 15. 23:59

Informatikai fejlesztés miatt a Felsőoktatási Információs Rendszer szolgáltatásai (az „Adatkeresés” és a „Támogatási idő lekérdezése”) átmenetileg nem lesznek elérhetők. Az „Adatkeresés” felület 2020. június végén, a „Támogatási idő lekérdezése” felület tervezetten 2020. júliusban lesz újra aktív. . Bővebb információ itt olvasható.

Tisztelt Felhasználó!

A Földhivatal Online rendszerben 2020. június 5-én pénteken 17:00 és 23:00 között karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a Földhivatal Online szolgáltatást a még nem regisztrált felhasználók nem vehetik igénybe. A karbantartás ideje alatt az új felhasználók regisztrációja, valamint a személyes adatok megadása, módosítása szünetel.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

 

MORZSÁK

TARTALOM:Hogyan igényelhetek elektronikus úton európai egészségbiztosítási kártyát?

Létrehozva: 2013. december 12.
Módosítás: 2013. december 12.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Az igénylésre vonatkozó nyomtatványsablont az OEP oldaláról töltheti le a "Letöltés" oszlopban található ikonra kattintva, ha a számítógépére előzőleg már telepítette az Általános Nyomtatványkitöltő (ÁNYK) programot.

Miután a nyomtatványt kitöltötte és leellenőrizte, válassza ki az ÁNYK keretprogram „Kapcsolat az ügyfélkapuval”/”Nyomtatvány megjelölése elektronikus beküldésre” menüpontot. A program ekkor titkosítja az állományt és megadja annak pontos elérési útvonalát és a fájl nevét.

A nyomtatványt az ÁNYK segítségével közvetlenül is feltöltheti, ha titkosítást követően a „Kapcsolat az Ügyfélkapuval”/”Nyomtatvány közvetlen beküldése az Ügyfélkapun keresztül” menüpontot választja.

Ebben az esetben Önnek csak az ügyfélkapus felhasználónevét és jelszavát szükséges megadnia, majd a „Rendben” gombra kell kattintania. A rendszer egy üzenő ablakban tájékoztatja Önt a feltöltés sikerességéről.

Sikeres feltöltést követően a Központi Rendszer érkeztetési igazolást küld Önnek, melyet az Értesítési tárhelyen olvashat.

A nyomtatvány feldolgozásával kapcsolatban az OEP munkatársai tudnak Önnek további tájékoztatást adni.

Az Európai egészségbiztosítási kártya igénylésével kapcsolatos részletes tájékoztatót az OEP oldalán tekintheti meg.

OEP ügyfélszolgálatok elérhetőségeit itt olvashatja.

Ugrás vissza...